Sex med danske kvinder kløe i skeden efter samleje

Du bør derfor helt undgå parfumerede produkter i området, herunder også parfumeret toiletpapir, kropsspray og parfumerede tamponer, og skifte til et vaskemiddel specielt til følsom og allergisk hud. Nu har mit svamp heldigvis altid været en mild form og altid gået i sig selv igen. Tørre slimhinder har større risiko for at få rifter og små sår, som kan svie og give gener efter samleje. Problemet løses bedste med en glidecreme til tør skede. Det kan hjælpe på det. Det lyder som svamp. Derudover kan der være smerter eller svie ved samleje (på grund af den irriterede hud). Men hvorfor udtørrer slimhinderne? Ligesom med al anden hud på kroppen, bliver tør hud mere sensitiv og irriteret. Bakteriel vaginose, også kaldet bakteriel ubalance. Jeg havde næsten ingenting, men som min læge sagde, var nogle mænd bare virkelig over-følsomme, ligesom nogle af os er det over for deres bakterier i vores skede.

Online dating free sex dating sites

Vaginal irritation rammer altså kvinder i alle aldre, og derfor er det et stort problem. Jo mere man klør sig, jo værre bliver det faktisk, og kløen kan blive til svie eller deciderede smerter i underlivet. Det er rigtigt i mange tilfælde, men der kan også være andre årsager til vaginal kløe, og her kan der være behov for en anden type behandling af kløe i skeden når det ikke er svamp. Men for mange kvinder, der endnu ikke har nået overgangsalderen, er tørhed i skeden og vaginal irritation også et problem. Kløen kan variere fra en let kløe til en helt forfærdelig kløe, der gør det svært at tænke på andet. Jeg har mødt mange kvinder der har det samme problem. Slimhinderne fugtes, når kroppen danner østrogen i æggestokkene. Svampe forekommer naturligt i skeden ligesom på resten af kroppen. Den naturlige balance kan dog blive forstyrret, for eksempel på grund af overdreven underlivshygiejne (måske med parfumerede produkter antibiotikabehandling eller hormonforandringer. Nogle tip er, fx at bruge kondom og gå i bad bagefter. Skedeåbningen kan blive rød og betændt, og der kan også komme ildelugtende udflåd.

over for visse stoffer, som huden har været i kontakt med. Selvom der findes mange voldsommere årsager til, at du oplever svie efter sex, skyldes det dog i langt de fleste tilfælde en mildere grund som vaginal irritation. Kønssygdomme, nogle kønssygdomme kan give kløe i skeden. Det kan skyldes brug af p-piller eller anden form for medicin. Men da jeg var oppe hos lægen næste dag, tog han en prøve dernede fra, hvor han viste mig bakterierne i mikroskopet bagefter. Det kan for eksempel være en parfumeret kropsspray eller bodyshampoo, du har brugt i området. Det er generende og ubehageligt, men heldigvis kan det som oftest behandles. Her er der tale om en bakterieinfektion på grund af en overproduktion af de normale biomikroskopiske flora, der er i skeden. Min anden sex-partner som 16-årig, havde mig som sin "første" og han kom en uge efter vi var begyndt at gå i seng sammen og sagde han var helt slået ud dernede. Det kan også komme i perioder, bare pga af stress, men jeg kan nærmest altid regne med at det begynder at klø dagen efter sex uden kondom. Stort set hver tredje kvinde døjer med svamp ofte eller nogle gange i deres liv.Intim massage kbh jysk farum åbningstider

Den hyppigste bakterie er gardnerella. Eller det kan være vaskemiddel, som du ikke kan tåle. Jeg får det ofte også når jeg har været i seng med en fyr. Det gør den fra puberteten og frem til overgangsalderen og det viser sig som lidt udflåd, der er din krops egen måde at rense skeden. En tør skede udsættes nemlig for friktion under et samleje, og de tørre slimhinder vil ofte revne og det er en hyppig årsag til, at dit underliv svier efter sex. Jeg blev mega bange, græd og troede jeg havde fået en kønssygdom. Tørhed i skeden, når skeden er tør, kan huden blive irriteret, og det kan føre til kløe. Det gælder blandt andet herpes, klamydia og kønsvorter (kondylomer). Det gælder også ved tørhed i skeden. Irritationen i skeden opstår ofte, fordi slimhinderne er for tørre eller angribes af bakterier fra manden. Eller en vaginal ubalance. Sukkersyge, nedsat immunforsvar, stress og brug af p-piller kan også i nogle tilfælde ændre balancen mellem svampe og bakterier og dermed give kløe i skeden.